Voor ‘De Realtime Revolutie; Hoe Twitter (bijna) alles verandert’ (koop ePub of papieren boek als je er nog niet aan was toegekomen!) interviewde ik 17 mensen over de impact van het realtimeweb op hun werk en vakgebied. Een deel van die inhoud haalde het boek, maar veel ook niet. Dat is zonde, want dat is niet minder interessant. Daarom hebben we al die interviews in een gratis ePub gebundeld. Die kun je HIER downloaden (en zegt het voort!). Wie komen er aan het woord? Een mooi gezelschap bestaande uit

Erik van Bruggen (BKB / politiek)

Marco Derksen (Marketingfacts / marketing)

Maurice de Hond (Peil.nl / onderzoek)

Michiel Veenstra (3FM, media)

Remco Pijpers (Mijn Kind Online, onderwijs)

Ronald van der Aart (RepMen, communicatie)

Ton Wesseling (Online Dialogue, business)

Arjan El Fassed (Groen Links, politiek)

Bart Brouwers (Dichtbij, journalistiek)

Davied van Berlo (Ambtenaar 2.0, overheid)

Gijsbregt Brouwer (Next.nl, sport)

Ina Strating (Communicatiezorg, crisiscommunicatie)

Lucien Engelen (REshape, gezondheidszorg)

Marco Leeuwerink (Politie Hollands Midden, politie)

Menno Lanting (leiderschap)

Niels Aalberts (EHPO, muziekindustrie)

Roos van Vugt (Deloitte, business)

Maar we willen wat meer met die ePub proberen. We willen onderzoeken of een sociale laag bij een boek werkt. We doen dat met openmargin, lees verder ….

*openmargin is een social reading platform. Het platform maakt het mogelijk om je eigen notities bij een publicatie publiekelijk te delen en tegelijk die van andere lezers te verkennen, dat allemaal binnen het e-book. Daardoor onstaan gesprekken bij een boek en rondom een onderwerp. Samen lezen dus!

*openmargin bestaat uit een website en een sociale e-reader voor op de iPad. De iPad app kan gratis worden gedownload in de App Store.

Onder deze URL kunnen lezers de Book Page vinden van ‘De impact van de realtime revolutie’. Hier komen alle reacties, opmerkingen en gedachten binnen het e-book samen en kan het e-book ook worden gedownload.

Doe je mee? Downloaden en lezen dus!