Het is al weer twee jaar geleden dat Fast Moving Targets van start ging. Mogen we jullie allemaal heel erg bedanken? Jullie die de site hielpen bouwen en vullen. Jullie die keken en luisterden en reageerden. Jullie die Fast Moving Member werden en ons steunden. Jullie die programma’s, events en sites sponsorden. Jullie die boeken kochten en events bezochten. Jullie die te gast wilden zijn om geïnterviewd te worden of als case model te staan. Nou, jullie allemaal dus. Zonder jullie … je voelt hem aankomen. Zonder reacties, zonder kijkers, zonder lezers, zonder community is mediamaken niks. We zetten zaken even op een rij. Blijf bij ons! En nogmaals dank! 

Het gaat goed

Het gaat goed met Fast Moving Targets. De afgelopen twee jaar was een proof of concept fase. We hebben een inkijk gegeven in de uitgeverij meets omroep meets kenniskring van de toekomst! En daar zijn we trots op. Want we hebben met een super klein team enorm veel gedaan. Zoals:

Site

Nieuws, interviews, cases, channels.

Programma’s

MoSCoW, iCulture Weekly, Top Names, Vision.

Events

De Realtime Revolutie, Top Names On Stage, Crisiscommunicatie.

Eventcasting

Noorderslag, Games For Health, Spin Awards, Quantified Self, The Next Web, Mediapark Jaarcongres.

Meetups

How We Do It: Selfpublishing, Communitybuilding, Content Curation.

Boeken

De Realtime Revolutie, Crowdfunding.

We hebben laten zien dat in al die elementen inkomsten zitten. Sponsoring (KPN, WeGo, Streamzilla, Amsterdam Economic Board, Dutchview), verkoop van boeken, betaalde events, memberships.

En nu doorpakken

We willen een volgende fase in! Want er zijn veel mogelijkheden. We hopen die stap ook met een aantal van jullie te zetten!

Inhoudelijk

Nu we de proof of concept fase achter de rug hebben, willen we verder. Groeien. Groter, beter, nieuwe initiatieven.

FMT Site

We willen naar meer. We willen een podium zijn waarop experts digitaal en innovatie hun visie en vakmanschap delen. We willen om te beginnen iedere dag een mooie blogpost met inzicht of lessen. Vanaf volgende week ga je nieuwe (maar ook vertrouwde namen) tegenkomen. Leonieke Daalder trekt als eindredacteur de kar.

FMT Publishing

We zijn een platform voor kennisdeling. Daar gebruiken we verschillende media voor. Zo brengen we boeken uit onder de naam Fast Moving Publishing. Na De Deadline van Bart Brouwers is net verschenen. En er komt veel meer. Gert Hindriks is verantwoordelijk voor deze FMT-tak.

FMT Academy

Bij FMT signaleren we trends en ontwikkelingen, duiden we de gevolgen en geven we mensen handvatten om zelf aan de slag te gaan. Dat doen we onder meer met de te starten Fast Moving Academy, een video gebaseerde online leeromgeving. Van basis voor beginners tot strategisch voor gevorderden. Van onderwerpen als social business tot Google+ tot crowdfunding. Wil je van je kennis een waardevol en schaalbaar online product maken? Laat het weten. Michel Penterman is verantwoordelijk voor deze FMT-afdeling.

FMT Workforce

Maar er is meer. Er staan grote projecten onder de naam van Fast Moving Targets op het programma. Daar ga je meer over horen. Maar ook voor anderen zijn we actief. Zo realiseren we bijv de site en redactioneel format voor Society 3.0, helpen we een grote landelijke organisatie zich om te vormen tot mediabedrijf, werken we aan een internationaal mediaproject en organiseren we een media event. Zoek je ook een deskundige partij voor mediaprojecten? Laat het weten! De FMT Workforce staat klaar voor je.

Zakelijk

Niks moet hé, zo zijn we niet. Maar overweeg eens of een van de onderstaande opties iets voor je is. Er zijn tal van opties binnen en met Fast Moving Targets waar een deel van jullie niets van weet. Daarom hier op een rij de mogelijkheden om FMT te steunen of om met ons samen te werken. Wellicht is het niks voor je, maar dan ken je de opties. En misschien kun je een ambassadeur richting anderen zijn! Dus …

Word FMT Member

Voor een tientje per maand (tientje per jaar kan ook) steun je ons, krijg je voorrang bij events, ontvang je een maandelijks magazine, kun je af en toe op FMT HQ werken en krijg je ePubs zoals het aankomende boek van Bart Brouwers – Na de deadline. En bedrijven, voor jullie hebben we ook de 995 euro optie! Dan mag je ook nog 2 gasten voor Top Names aandragen! Natuurlijk wel in overleg 😉 Zie: https://fastmovingtargets.nl/products/

Sponsor de site

Je weet het: Fast Moving Targets schiet midden in een doelgroep van decisionmakers en innovators. Een goede plek om je bedrijf te profileren. KPN, Streamzilla en Dutchview gingen je voor. Interesse? Neem contact op.

Sponsor een programma

Vind je dat een bepaald thema waar FMT aandacht aan besteedt ook een programma verdient? Over onderwijs, over innovatie, over business, of een ander onderwerp dat bij je bedrijf en FMT past?  We gaan samen graag aan de slag! Zo maakten we met Streamzilla de serie Vision over de toekomst van televisie en werken we met een partij aan een serie over wetenschappers die optimaal van digitale mogelijkheden profiteren.

Zet ons in als eventcaster

Door onze combinatie van inhoudelijke en technische kennis maken we hoogwaardige eventcasts. We maken interviewprogramma’s tijdens het event, maken indien gewenst een korte docu van een event, bundelen het geheel in een app, zeg het maar! Of haal Top Names On Stage over de vloer. Doe eens wat anders. Sluit je event, je bedrijfsbijeenkomst, je jaar af met mijzelf en Roeland Stekelenburg. ‘In house’ doen we dan onze talkshow die informatief en entertainent is.

Huur onze expertise in

Voor spreekbeurten, voor projecten. Voor het maken van programma’s, voor het realiseren van zenders. Voor advies, voor een frisse blik. We helpen partijen met contentstrategie, maken redactionele formats, we geven training. Voor alles waar media en innovatie bij komt kijken, zijn we in te huren. Dat is die FMT Workforce dus. In en om FMT wemelt het van de deskundigheid die in wisselende combinaties in te zetten is.

Dank dat je tot zover bent gekomen 😉  Laat het  weten of je inhoudelijk of zakelijk of allebei Fast Moving Targets de volgende fase in wilt helpen. En als je iemand kent met salestalenten die onze mooie diensten bij derden onder de aandacht wil brengen, laat het  ook weten!

Niks moet, alles mag, maar als je mogelijkheden ziet, laat het weten! En als je een FMT-ambassadeur wilt zijn, heel graag!

Dank voor de eerste twee jaar, wij gaan verder met mooie dingen maken!

Mail: erwin@fastmovingtargets.nl