Te ‘Fast Moving’ om de enorme massa uitgekomen internet video’s bij te houden? Deze vier mag je in ieder geval volgens WappZapp niet missen deze week: prachtige film over de man met de meeste wereldrecords, leeuwen gefotografeerd met bijzonder voertuig en een documentaire over de echte Walter White.

Tip 1 – Bright day 2013

Voelen, ruiken, aanraken. Een dag vol vernieuwing: Dat was de BrightDay 2013 van afgelopen zaterdag. Met de Phoneblocks, de nieuwste OLED schermen, Google glasses en uiteraard WappZapp.tv zelf. Gemist? Zapp door deze 7-urige stream van het hele event!

 Tip 2 – Inside FOX Sports

Spanning, aandacht en stress. Dat zijn de drie kernbegrippen waar iedere werknemer bij het gigantische bedrijf FOX Sports mee te maken heeft. Benieuwd hoe zo’n geoliede machine werkt?

 Tip 3 – The Guardian: Taking the tablets

Een pil die depressies, angsten, burn-outs en paniekstoornissen verhelpen. Het klinkt als een wonderpil, maar is dat het ook? Een interessante reportage waarin 18 patiënten hun ervaringen delen.

https://youtu.be/66-KwLFvxt4

 Tip 4 – Ideas Economy: human potential 2013

De zogenaamde millenium-generatie heeft een nieuwe set aan verwachtingen voor hun werkgevers. Verwachtingen die bedrijven moeten haasten om te voldoen als ze willen profiteren van deze toegewijde, gemotiveerde en ambitieuze werknemers.  Hoe kunnen bedrijven zich voorbereiden om te gaan met deze nieuwe generatie?

Door Fast Movers, voor Fast Movers maakt WappZapp dagelijks het online video aanbod inzichtelijk. Nog meer online kijktips voor dit weekend? Ontdek de ‘weekend-tips’ op ons blog! Online dus.