Te ‘Fast Moving’ om de enorme massa uitgekomen internet video’s bij te houden? Deze vijf mag je in ieder geval volgens WappZapp niet missen deze week: Elke dag $84.600 te besteden, een dagje vliegen met de BMX pro’s, dansen als nooit tevoren, hoe worden we rijk in de drugs en met 275km/h over het asfalt.

Tip1: Deze man krijgt elke dag $84.600

Elvis de Leon groeide op in de wijk Harlem in New York. Op z’n zestiende werd zijn moeder vermoord. Een cruciaal punt in zijn leven. Op dat moment besloot de jonge Elvis iedere seconde in een dag zo zinvol mogelijk te benutten.

Tip 2: Een dagje BMX’en met de pro’s

Het is een rustige, zonnige middag in Californië. Acht BMX’ers laten hun beste trucs zien op een afgelegen parcours middenin de weilanden. Klinkt dit al goed? Het wordt nog beter: ze behoren tot de top van de wereld. Meters hoge sprongen tegen een strak blauwe hemel. Enjoy!

Tip 3: Deze bionische benen laten ons dansen

Hugh Herr verloor beide benen tijdens een klim. Nu bouwt hij de bionische ledematen van de toekomst. Nog mooier wordt het wanneer hij zijn protheses test met de hulp van ballroomdanseres Adrianne Haslet-Davis, die haar linkerbeen verloor bij de bombardementen tijdens de Boston Marathon. Haar show op het TED-podium is de eerste sindsdien.

Tip 4: Hoe verdien je (veel) geld met drugs?

Klaar met dat 9 tot 5 leventje voor een modaal salaris per jaar? Wat als je een modaal salaris per dag kon verdienen? Zonder dat je zelf hard aan het werk bent. Deze documentairemakers zoeken samen met vroegere drugsbazen uit hoe jij zonder enige moeite de nieuwe Neerlandsche kartelbaas kan worden.

Tip 5: Met 275km/h vliegend over het asfalt

Vorige week kon je meerijden met een van de coureurs van de Isle of Man TT. Dit ging hard, heel hard. In het filmpje van deze week is echter nog beter te zien hoe hard, spectaculair en gevaarlijk deze bijzondere motorrace is.

Helemaal klaar met zinloos zappen? Bekijk de hele on-demand tv top-10 van WappZapp hier.

Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er dagelijks speelt? Stop dan met zinloos zappen door de bekende TV kanalen en download de WappZapp app.