Te ‘Fast Moving’ om de enorme massa uitgekomen internet video’s bij te houden? Deze vijf mag je in ieder geval volgens WappZapp niet missen deze week: De zwaarste baan ter wereld, een van de mooiste Lamborghini’s ooit, de dodelijke kant van Red Bull, Jimmy Carr op zijn best en een echte mannensport.

Helemaal klaar met zinloos zappen? Bekijk de hele on-demand tv top-10 van WappZapp hier.

Tip 1: Dit is de zwaarste baan ter wereld

Deze mensen solliciteren voor verreweg de zwaarste baan ter wereld: bijna de hele dag werken, geen slaap en geen pauze. Wat is dit voor bizarre baan? Het einde van deze meesterlijke video geeft het antwoord.

Tip 2: De Countach, te laag voor de straat

Als er een auto is waar wij ons op straat gegarandeerd voor omdraaien dan is het de Lamborghini Countach wel. Zijn scherpe lijnen en het chassis dat zowat op het asfalt rust: een echte straatracer in hart en nieren.

Tip 3: De dodelijke kant van Red Bull

Red Bull weet de grens van extreme sporten op te rekken met steeds extremere en riskantere publiciteitscampagnes. Wat niet veel mensen weten is dat zes Red Bull extreme sporters de afgelopen jaren overleden bij zulke stunts. Heeft Red Bull niet een grens overschreden en moeten ze stoppen met de sporten?

Tip 4: Jimmy Carr zet publiek voor schut

Normaal gesproken moet je je waffel houden bij comedy shows, tenzij je voor het hele publiek voor lul gezet wil worden. Jimmy Carr is hier de koning in. Hij maakt er een sport van om lastpakken uit het publiek flink onder handen te nemen.

Tip 5: Clacio Storico is voor echte mannen

Elk jaar komen grote gespierde Italianen bij elkaar voor een stevig potje Calcio Storico. De sport stamt uit de tijd van de Grieken en Romeinen en is niet bepaald voor watjes. Het is een mix van voetbal, rugby, en verscheidene vechtsporten.

Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er dagelijks speelt? Stop dan met zinloos zappen door de bekende TV kanalen en download de WappZapp app.