Top Names, ons door Erwin Blom en Roeland Stekelenburg gepresenteerd programma, ontvangt nu al drie jaar intrigerende start-ups en interessante gevestigde namen voor een live gesprek in de studio in Amsterdam. Met regelmaat zijn er ook uitzendingen met publiek: Top Names On Stage. Informatieve en entertainende avonden waarbij zowel de talkshows als de netwerkfunctie belangrijk zijn voor de bezoekers. Al een tijd hebben we het erover: we moeten Amsterdam uit.

We moeten op bezoek bij al die andere bruisende plekken in het land. Omdat dat leuk is. En omdat we door onze geografische beperking kansen laten liggen. Niet iedereen heeft de gelegenheid op een avond op en neer naar Amsterdam te reizen. En vanuit Amsterdam kunnen we niet alle ontwikkelingen in de andere delen van Nederland volgen. Daarom draait Top Names de rollen een keer om met de Top Names On Stage Tour. Te beginnen met een proef-editie in Groningen op 17 juni 2014. Omdat Groningen top is! Vertel het verder en meld je aan in de Fast Moving Targets MeetupLokatie: EMG Faktors.

Hoe ziet het er uit

We arriveren in de ochtend van de 17e op lokatie. We bouwen de studio op en testen alles. Na de lunch ontvangen we een serie start-ups of andere interessante bedrijven voor een speciale live uitzending. Uiteraard worden deze opnames achteraf ook weer ge-edit en beschikbaar gesteld via het eigen kanaal. En zijn ze door de geinterviewden te hergebruiken. Na het diner gaat de zaal open voor publiek. Met een drankje kan iedereen vanaf 20 uur alvast even bijpraten en in de stemming komen. Om 21 uur gaat Top Names weer van start met live uitgezonden gesprekken. En afloop borrelen we lekker door. Je snapt het idee!

Wat is er nog nodig.

  • sponsors
  • gasten

De gasten

We zoeken innovatieve start-ups en gevestigde topnamen op het gebied van online / digitaal met een goed verhaal uit Groningen e.o. Per bedrijf in principe een gast. Uitgaande van sessies van 20 minuten tot een half uur maximaal 8 gasten in de middag en dan ’s avonds in principe 2 of 3 gasten. Dus in totaal maximaal 11 gasten.

De sponsoring

Voor de hele dag zal een bedrag van rond de 8 a 10k nodig zijn. Dit bestaat uit kosten voor zaal, techniek, productie, redactie, presentatie, reis en verblijf. Uiteraard kunnen deze onderdelen worden uitgesplitst zodat er ruimte is voor meerdere sponsoren. Idealiter is er een hoofdsponsor die er voor kan zorgen dat er een platform is waar kansrijke start-ups zich kunnen presenteren met daarnaast nog een sponsor voor de drank of de locatie. Heb je ideeen voor gasten of wil je bijdragen door sponsoring? Mail met johanschaap@gmail.com ! En zegt het voort en meld je HIER aan!