Te ‘Fast Moving’ om de enorme massa uitgekomen internet video’s bij te houden? Deze vijf mag je in ieder geval volgens WappZapp niet missen deze week: De bunkers van de maffia, een heerlijke surffilm uit Tahiti, goochelen met Smoothini, een piepjonge Robben en een geweldige People Are Awesome compilatie.

Tip 1: de compleet blinde jager

Hij is, voor zover bekend, de enige blinde mens op aarde met een wapenvergunning: Amerikaan Carey McWilliams. Hij heeft zijn huis volstaan met wapens en schiet herten neer met z’n ogen dicht. Hoe komt hij aan die vergunning en waarom leeft hij zo voor de jacht? VICE ging op bezoek.

Tip 2: Skinny boys en gespierde bonken

Deze vier jongens hebben één ding gemeen: ze zijn niet tevreden met hun lichaam en trainen zich het leplazerus. Twee bodybuilders slaan doodsangsten uit dat ze hun spiermassa verliezen, terwijl twee jonge broekies nauwelijks spieren hebben. Maakt een streng dieet en twaalf weken keihard trainen hen weer gelukkig?

Tip 3: Het beste pretpark ooit

Het Action Park in New Jersey staat nog steeds bekend als een van de leukste pretparken ooit. Bezoekers en werknemers van toen vertellen over de bizarre attracties die tot de dag van vandaag nog steeds bekend staan als extreem.

Tip 4: Het leven van Dan bilzerian in 8 minuten

Vele van jullie kennen hem al maar voor diegene die nog nooit van Dan Bilzerian hebben gehoord. Dan heeft zijn geld vergaard via zijn vader en kan daarnaast een redelijk potje kaarten. De pokerpro en playboy leeft dan ook hét leven, althans zo lijkt het.

Tip 5: Ferrari PB312 is een afsluiter

De Ferrari 312PB is de laatste sportscar die Ferrari speciaal voor de racerij heeft ontwikkeld. De afsluiting van een tijdperk zo te zeggen. Hij schreef geschiedenis in de handen van helden als Mario Andretti en brak verscheidene records.

Nog niet genoeg? Bekijk de hele top-10 in 2 minuten: