Te ‘Fast Moving’ om de enorme massa uitgekomen internet video’s bij te houden? Deze vijf mag je in ieder geval volgens WappZapp niet missen deze week: De bunkers van de maffia, een heerlijke surffilm uit Tahiti, goochelen met Smoothini, een piepjonge Robben en een geweldige People Are Awesome compilatie.

Tip 1: De faalhazen van Juni

Het is weer zover, het einde van de maand is geweest. Dat betekent een hele hoop gekken die hebben gefaald, zijn gecrashed of iets anders idioots hebben gedaan.

Tip 2: Moorden en meditatie in het gevang

Nergens anders zitten er zoveel mensen achter de tralies dan in de VS. Bendes hebben de macht in overvolle gevangenissen. Een gevangenis probeert het tij te keren en moordenaars ‘braaf’ te krijgen voordat ze weer vrijkomen. NICE News duikt achter de hekken en kijkt hoe dat gaat.

Tip 3: 5 minuten lang bizarre balcontrole

De mannen van Dude Perfect weten ons elke keer weer te verbazen. Dit keer zijn ze in Brazilië met enkele van de beste voetbal freestylers ter wereld. Wat deze boys met een bal kunnen is echt te gek!

Tip 4: De baas van de muziekwereld

Hij is veel minder beroemd dan de wereldsterren voor wie hij produceert, maar zijn invloed is minstens zo groot. Rick Rubin werkt(e) met de grootste op aarde, waaronder Run DMC, Metallica, Lady Gaga, Eminem, Kanye West en de Beastie Boys. BBC Radio spreekt de legendarische producer bij hem thuis.

Tip 5: In je speedo 28 meter naar benee

Waar Red Bull is, daar is spanning en sensatie. Zo ook op deze klif in Ierland. Vanaf 28 meter hoogte maken deze waaghalzen een vrije val en springen nog indrukwekkend ook. In slomo ziet het er helemaal imponerend uit.

Bekijk de hele top 10 hieronder in 2 minuten: