Te ‘Fast Moving’ om de enorme massa uitgekomen internet video’s bij te houden? Deze vijf mag je in ieder geval volgens WappZapp niet missen deze week: Acrobaten boven Parijs, Obama oer de wereldproblematiek en muzikaal genot van Chet Faker.

Tip 1: De ultieme failcompilatie
Je kan er niet omheen. De ALS Bucket Challenge. Het gaat vaak goed, maar als het misgaat dan gaat het ook meteen goed mis. Er zitten een paar leuke maar ook zeker pijnlijke flaters tussen. Veel plezier!

Tip 2: Het zwembad van 2 miljoen
Mocht je ooit geld over hebben, dan zou dit fenomenale zwembad een goede investering zijn. Vijf watervallen, een rivier, een geheime grot en – je leest het goed – een keuken! Niet normaal dit.

Tip 3: Raven met de Russische maffia
Bizarre reportage van Kazantip in het zuidoosten van Oekraïne. Een uitzonderlijk evenement dat ruim een maand duurt en waar de bezoekers een tikkeltje gestoord zijn. Dit verslag van enkele jaren geleden geeft een perfecte indruk van de unieke sfeer. Vanwege de onrust in Oekraïne opent Kazantip over enkele dagen haar deuren niet in Oekraïne, maar in Georgië.

Tip 4: Walter White voor de win!
De Emmy’s worden bijna weer uitgereikt en grote kanshebber is natuurlijk Breaking Bad. Benieuwd wat Walter en Jesse uit de hitserie uitspoken na hun crystal meth-avonturen? Een kleine hint: ‘legal’ betekent in dit geval toch niet helemaal legaal.

Tip 5: Gruwelijk kijkje in Guantanamo Bay
Zou jij het één dag overleven in het Amerikaanse gevangenkamp Guantanamo Bay? Voor meer dan 100 gedetineerden zit er niks anders op. VICE News brengt een bezoek aan het veelbesproken kamp en stuit op erbarmelijke leefomstandigheden en enorme contrasten. Van eten bij McDonald’s tot urineren in buizen. Volg het kanaal van VICE News om de aankomende delen van de onthullende reportage te zien.

Bekijk de hele top 10 in 2 minuten: