Fast Moving Targets is verhuisd. Opereerden we de afgelopen jaren vanuit MuzyQ in Amsterdam Oost, vanaf komende week komen de uitzendingen uit De Waag in het centrum van de stad. Een prachtlokatie en inhoudelijk veel aanknopingspunten met Waag Society. We zijn ervan overtuigd dat partijen elkaar gaan versterken en dat dat veel nieuw moois oplevert! 

Maar eerst beginnen we met wat we al hadden en jullie al kennen. Na een enerverende slot-uitzending in Desmet, gaat Top Names dinsdag 9 september weer van start. En wel hiermee:

Apple Event. Met Thomas Engel van Infostrada Interactive bespreken we wat het bedrijf uit Cupertino de wereld dinsdag presenteert. Gaan ze weer eens grote stappen zetten? Pakt het bedrijf de rol van innovator weer op die ze de laatste jaren wat hebben laten liggen? Komt er een iWatch? En wat betekent dat? We kijken mee met het Apple Event en praten na.

Ger Baron is de CTO van Amsterdam. De Chief Technology Officer van de hoofdstad. Wat doet hij? En waarom is het belangrijk dat die functie er is? Baron komt het in Top Names vertellen.

Dinsdagavond 9 september, zoals vanouds om 21 uur via deze zender!