Iedere werkdag ontvangt een Fast Moving Target Member (voor een tientje per maand ben je er ook één!) exclusief een bericht over een artikel, een video of een tool die volgens ons de moeite waard is. En we leggen uit waarom. Want curatie is alleen waardevol met context. Hierbij een voorbeeld van een Handpicked zoals die maandag 3 april 2016  is verschenen.

CountryOS, of: waarom zou een 1 april grap niet waar kunnen zijn?

  • Dat het beter kan met de digitale infrastructuur van het gros van de landen is een ervaring die we bijna dagelijks meekrijgen. Het CountryOS is daar een antwoord op: “A revolutionary country management tool for modern tech-based countries. Get your country management efficiency to a whole new level.” Het verhaal werd op 1 april gepubliceerd en was te mooi om waar te zijn, maar toch, waarom zou het niet kunnen?
  • Het CountryOS is snel (‘importeer je parlementsleden, ambtenaren en burgers en je kunt van start’), veilig (‘strong encryption’) en flexibel (‘it works for every country in the world’). Het CountryOS kent 50 features waarvan twee extra aandacht krijgen: een grafisch dashboard dat alle cijfers overzichtelijk toont (van werkloosheid tot ) en e-voting om makkelijk en snel meningen te peilen en beslissingen te kunnen nemen. Het OS is verder natuurlijk mobile first en klaar voor externe API’s om veelzijdig te kunnen opereren.
  • Eigenlijk staat er helemaal niks raars op de pagina van CountryOS. En de aanpak is er één zoals je die nu zou verwachten. Dat er mensen in de 1 april grap trapten is dan ook helemaal niet gek. Maar kan iemand dit niet alsnog bouwen?

Draag je wat we doen een warm hart toe, word dan FMT Member. Voor 10 euro per maand maak jij dan mede de site en de programma’s mogelijk. Daarnaast proberen we je toegevoegde waarde te bieden. Je krijgt naast de vrij toegankelijke inhoud exclusiviteit, overzicht en privileges terug!

FMT Support
Met jou steun maak je Fast Moving Targets mogelijk. Meer Members betekent o.a. meer gespecialiseerde programma’s die op geen tv-zender te zien zijn! Let’s make this happen!

FMT Handpicked
Iedere werkdag ontvangt een Fast Moving Target Member per nieuwsbrief exclusief een bericht over een artikel, een video of een tool die volgens ons de moeite waard is. En we leggen uit waarom. Want curatie is alleen waardevol met context.

FMT Archived
Alle Handpicked berichten worden speciaal voor FMT Members gebundeld en thematisch gesorteerd zodat ze makkelijk terug te vinden zijn wanneer je inspiratie om wilt zetten in realisatie.

FMT Books
FMT Members krijgen de e-books die FMT uitbrengt gratis!

FMT Goodies
Regelmatig speciaal voor FMT Members vrijkaarten voor evenementen, beta accounts van nieuwe diensten en korting op producten

 Word nu FMT Member VOOR 10 EURO