Zoals jullie weten, is Fast Moving Targets nauw betrokken bij The Innovation Station. We zijn een van de initiatiefnemers. Voor wie TIS niet kent, het is een internationaal videoplatform over innovatie. We werken aan het grootste archief aan videos over innovatie. Maar we maken ook eigen inhoud. Soms sturen we verslaggevers op pad, vaak ook gebruiken we bestaand materiaal om verhalen mee te vertellen. Daar hier drie voorbeelden van.

Het idee is het volgende. Op basis van bestaand materiaal vertellen we een verhaal, we laten in maximaal 10 minuten een overzicht zien van de belangrijkste trends en ontwikkelingen op een gebied en de gevolgen. Als je wilt ben je dus snel bijgepraat. Maar onderweg krijg je steeds de mogelijkheid om een uitstapje te maken als je meer over het onderwerp wilt weten. Je klikt op de thumbnail die in beeld verschijnt en springt naar een compleet verhaal. Ben je dat zat of heb je het uitgekeken dan ga je weer verder in het hoofdverhaal. Persoonlijk vind ik het een mooie combinatie van overzicht en diepgang voor wie wil! Bekijk hieronder drie van de voorbeelden.

En bezoek verder natuurlijk TIS, bekijk inspirerende videos  en voeg daar aanraders toe!

Sport & Innovation

Health & Innovation

Refugees & Innovation