In de Slack groep voor FMT Members dropte Jean-Paul Horn gisteren de link waarin Sortd aankondigt dat ze bovenop en geintegreerd in communicatie app Slack een Project Management tool hebben gebouwd. Het is nu eenvoudig om taken aan te maken, toe te wijzen en in te plannen. Zo wordt Slack nog meer het duizenddingendoekje dat het al was.

Dat zorgde er voor dat ik weer terugvond waar ik even naar op zoek was: Sortd voor Gmail. Met deze plugin maak je van je mailprogramma een todo lijst. Je sleept je mails naar lijsten (todo-doing-done of projecten, je kunt zelf indelen), voegt er notities aan tioe, hangt er deadlines aan, etcetera. Super handig vind ik, omdat mijn mailbox nu eenmaal een verzameling berichten is die opvolging nodig hebben. Je kunt ook zelf taken aan Sortd toevoegen.

Ik ben weer tijdelijk beter dan ooit georganiseerd 😉

Erwin Blom

Project Management meets Team Chat right inside Slack

Transform your email interface into organized lists and discover a whole new way of working with email.

Meer zielen is meer vreugd, dus – als je Handpicked de moeite waard vindt – deel deze nieuwsbrief met je vrienden en collega’s. Meer abonnees is beter. Abonneren kan hier.

Fast Moving Targets is community powered media. Draag je wat we doen een warm hart toe, word dan FMT Member. Voor 10 euro per maand maak jij dan mede de site en de programma’s mogelijk. Daarnaast proberen we je toegevoegde waarde te bieden. Je krijgt naast de vrij toegankelijke inhoud exclusiviteit, overzicht en privileges terug!

FMT Support
Met jou steun maak je Fast Moving Targets mogelijk. Meer Members betekent o.a. meer gespecialiseerde programma’s die op geen tv-zender te zien zijn! Let’s make this happen!

FMT Handpicked
Iedere werkdag ontvangt een Fast Moving Target Member per nieuwsbrief een bericht over een artikel, een video of een tool die volgens ons de moeite waard is. En we leggen uit waarom. Want curatie is alleen waardevol met context.

FMT Archived
Alle Handpicked berichten worden speciaal voor FMT Members gebundeld en thematisch gesorteerd zodat ze makkelijk terug te vinden zijn wanneer je inspiratie om wilt zetten in realisatie.

FMT Books
FMT Members krijgen de e-books die FMT uitbrengt gratis!

FMT Goodies
Regelmatig speciaal voor FMT Members vrijkaarten voor evenementen, beta accounts van nieuwe diensten en korting op producten

 Word nu FMT Member VOOR 10 EURO