Berichtje van Schiphol. Voor de 10e keer op weg naar Austin, Texas voor het South By South West festival, het mooie evenement waar tienduizenden mensen uit de media, tech en communicatiewereld jaarlijks op af komen om kennis te delen en inspiratie op te doen.

Ooit was ik er bij toen Twitter groot werd tijdens SXSW. Daarna is de vraag jaarlijks van mensen geweest: “En, wat is de nieuwe Twitter?” Maar daar gaat het helemaal niet om op SXSW. Het gaat niet om het ontdekken van de nieuwe hit. Het gaat er voor mij om het opnemen van de stand van zaken. Om het syncen met de slimme en knappe koppen. Om te kijken wat in Amerika als nieuwe ontwikkelingen wordt gezien en in hoeverre dat synchroon loopt met mijn eigen beelden.

Vandaag is een reisdag, dus morgen hoor je zeker niet van me. Maar daarna ontvang je een dagelijkse Handpicked uit Austin. Met daarin gastbijdragen van in ieder geval Martijn Verver, Gertjan Kuiper, Jochem Koole, Michiel Berger, Michiel Buitelaar en Roeland Stekelenburg. Ga je ook en wil je ook bijdragen in de zin van een klein dagelijks stukje over een hoogtepunt van de dag? Mail me op erwblo@gmail.com!

Tot snel mensen! Eén ding kunnen we nu al vast stellen, en Kevin Kelly kondigde het vorig jaar al aan: Artificial Intelligence zal overal zijn dit jaar!

Erwin Blom

Overigens: wil je als bedrijf of organisatie een presentatie waarin ik samen met Roeland Stekelenburg de hoogtepunten en lessen van SXSW op een rij zet? Neem contact op met johan@fastmovingtargets.nl

The continued development, proliferation and implementation of artificial intelligence looks to be one of the biggest themes at SXSW 2017.

_________________________________________________________________________________
Meer zielen is meer vreugd, dus – als je Handpicked de moeite waard vindt – deel deze nieuwsbrief met je vrienden en collega’s. Meer abonnees is beter. Abonneren kan hier.

Fast Moving Targets is community powered media. Draag je wat we doen een warm hart toe, word dan FMT Member. Voor 10 euro per maand maak jij dan mede de site en de programma’s mogelijk. Daarnaast proberen we je toegevoegde waarde te bieden. Je krijgt naast de vrij toegankelijke inhoud exclusiviteit, overzicht en privileges terug!

FMT Support
Met jou steun maak je Fast Moving Targets mogelijk. Meer Members betekent o.a. meer gespecialiseerde programma’s die op geen tv-zender te zien zijn! Let’s make this happen!

FMT Handpicked
Iedere werkdag ontvangt een Fast Moving Target Member per nieuwsbrief een bericht over een artikel, een video of een tool die volgens ons de moeite waard is. En we leggen uit waarom. Want curatie is alleen waardevol met context.

FMT Archived
Alle Handpicked berichten worden speciaal voor FMT Members gebundeld en thematisch gesorteerd zodat ze makkelijk terug te vinden zijn wanneer je inspiratie om wilt zetten in realisatie.

FMT Books
FMT Members krijgen de e-books die FMT uitbrengt gratis!

FMT Goodies
Regelmatig speciaal voor FMT Members vrijkaarten voor evenementen, beta accounts van nieuwe diensten en korting op producten

 Word nu FMT Member VOOR 10 EURO