Top Name Maurice de Hond was recent bij ons te gast. Uiteraard ging het over politiek, het democratisch stelsel, peilingen etc. Na afloop ging het gesprek via de email door. Maurice nam daar de stelling in dat hij, samen met politiek geograaf Josse de Voogd, in staat moest zijn om als eerste de definitief einduitslag te voorspellen. In 2010 wist hij bijvoorbeeld ook al na binnenkomst van 30% van de gemeenten dat de VVD de winnaar was. Of Fast Moving Targets het niet leuk zou vinden om dat uit te zenden. Uiteraard doen we dat graag. En niet alleen via web en Facebook, in Amsterdam ook via de televisiezender Salto1

Dus, stem woensdag 15 maart vanaf 21:00 op onze website, Facebook pagina of Salto1. Wil je mee praten via Twitter: gebruik de hashtag #dehonddevoogd

Meer informatie lees je in het persbericht: http://bit.ly/2ngJht1