We kennen sites als Fiverr en Mechanical Turk waar je online kleine klusjes kunt uitbesteden. Waar mensen aan de andere kant van de lijn voor je aan het werk gaan. Magic Spreadsheet wil dat concept een volgende fase in helpen. Wil de kracht van de mens koppelen aan de reken- en werkcapaciteit van de computer.

Magic Spreadsheet heeft een plugin op Google Sheets ontwikkeld zodat je in die omgeving eenvoudig een opdracht kunt formuleren. Bijvoorbeeld. Je legt een lijst aan met namen en bedrijven en wilt dat ie wordt aangevuld met url’s van bijbehorende LinkedIn profielen (video). Of je hebt een verzameling foto’s en je wilt dat die allemaal naar formaat 4:3 worden omgezet (video). Of je wilt van een lijst restaurants weten of ze ook thuisbezorgen (video). Het zijn allemaal opdrachten die je aan Magic Spreadsheet kunt geven en waar je voor 15 cent per cel antwoord op krijgt.

Aan de achterkant zit een batterij mensen die klussen kan uitvoeren. Maar wordt ook Artificial Intelligence ingezet. Leert de computer snel van de mens en neemt over waar automatisering mogelijk is. Magic Spreadsheet is een product van Heat Intelligence, je kunt de techniek middels een API ook voor andere klussen inzetten.

© 2017 Heat Intelligence, Inc. | Terms of Service | Privacy Policy
_______________________________________________________________________________________
Handpicked is een uitgave van Fast Moving Targets. (bijna) Iedere werkdag over 1 trend, 1 video, 1 tool of 1 artikel wat ons opgevallen is. Informatief en behapbaar, dat is het concept. Abonneren kan hier.

_________________________________________________________________________________Fast Moving Targets is community powered media. Draag je wat we doen een warm hart toe, word dan FMT Member. Voor 10 euro per maand maak jij dan mede de site en de programma’s mogelijk. Daarnaast proberen we je toegevoegde waarde te bieden. Je krijgt naast de vrij toegankelijke inhoud exclusiviteit, overzicht en privileges terug!

FMT Support
Met jou steun maak je Fast Moving Targets mogelijk. Meer Members betekent o.a. meer gespecialiseerde programma’s die op geen tv-zender te zien zijn! Let’s make this happen!

FMT Handpicked
Iedere werkdag ontvangt een Fast Moving Target Member per nieuwsbrief een bericht over een artikel, een video of een tool die volgens ons de moeite waard is. En we leggen uit waarom. Want curatie is alleen waardevol met context.

FMT Archived
Alle Handpicked berichten worden speciaal voor FMT Members gebundeld en thematisch gesorteerd zodat ze makkelijk terug te vinden zijn wanneer je inspiratie om wilt zetten in realisatie.

FMT Books
FMT Members krijgen de e-books die FMT uitbrengt gratis!

FMT Goodies
Regelmatig speciaal voor FMT Members vrijkaarten voor evenementen, beta accounts van nieuwe diensten en korting op producten

 Word nu FMT Member VOOR 10 EURO