Databases en spreadsheets, maar dan voor de rest van ons. Dat is Airtable. Eenvoudig, veelzijdig, gebruiksvriendelijk.

Je kunt Airtable voor iedere verzameling gestructureerde data gebruiken. Of het nu je adressenbestand, je verzameling platen, je projectplanning of je ideeën overzicht is. Maak je kolommen aan, vul met data en kies de view op de data die op dat moment van waarde voor je is.

Bijvoorbeeld. Stel je gebruikt Airtable voor een zogenoemde contentkalender. In de ene view wil je de kalenderview zien zodat de deadlines duidelijk naar voren komen. In de andere view wil je dat de personen het belangrijkst zijn met hun bijbehorende taken. En weer een andere view kies je als je de budgetten wilt bekijken. Airtable maakt specifieke views op een set data heel eenvoudig.

Het mooie van Airtable is dat het enorm veel templates klaar heeft staan voor tal van toepassingen. En dat er sinds kort een universe is, gevulde databases die je naar je eigen verzameling kunt copieren, zoals VC Funds for Early-Stage Startups, A Beginner’s Guide to Craft Beer of Digital Media Editorial Calendar.

Airtable works like a spreadsheet but gives you the power of a database to organize anything. Sign up for free.

________________________________________________________________________________________

Elke dag Handpicked ontvangen?
Als je Handpicked de moeite waard vindt – deel deze nieuwsbrief met je vrienden en collega’s. Abonneren kan hier.

FMT Supporter
Met jou steun maak je Fast Moving Targets mogelijk. Meer Supporters betekent o.a. meer gespecialiseerde programma’s die op geen tv-zender te zien zijn! Let’s make this happen!

Fast Moving Targets is community powered media
Draag je wat we doen een warm hart toe, word dan Fast Moving Targets supporter. Voor 10 euro per maand maak jij dan mede de site en de programma’s mogelijk.

 Word nu FMT supporter VOOR 10 EURO