Screenflow is een fantastische videotool. Je kunt hem prima gebruiken om eenvoudige montages mee te maken. Het is iMovie van Apple maar dan weer met de oude tijdlijn, zeg maar.

Maar dat is niet waar zijn echte kracht ligt. Het is een app die bedacht is om screencasts mee te maken. Uitlegvideos. Met Screenflow kun je je alles opnemen wat zich op je scherm afspeelt, of dat nu je desktop of je mobiel is. Maar ook kun je het geluid van je computer opnemen of van je microfoon als je commentaar geeft. En bij het monteren kun je tekst, animaties en transities toevoegen om je uitlegvideo kracht bij te zetten.

Nadeel voor een deel van jullie: Mac only!

Tot zover 5 tools die blijven plakken.

Je weet, wij zijn specialisten in media, communicatie, tech en innovatie. Heb je deskundigheid nodig bij strategie, realisatie, product- of formatontwikkeling, we zijn er voor je!
Mail me!

Erwin Blom

________________________________________________________________________________________

Elke dag Handpicked ontvangen?
Als je Handpicked de moeite waard vindt – deel deze nieuwsbrief met je vrienden en collega’s. Abonneren kan hier.

FMT Supporter
Met jou steun maak je Fast Moving Targets mogelijk. Meer Supporters betekent o.a. meer gespecialiseerde programma’s die op geen tv-zender te zien zijn! Let’s make this happen!

Fast Moving Targets is community powered media
Draag je wat we doen een warm hart toe, word dan Fast Moving Targets supporter. Voor 10 euro per maand maak jij dan mede de site en de programma’s mogelijk.

 Word nu FMT supporter VOOR 10 EURO