Mensen zijn ongeduldig, mensen lezen slecht, mensen willen meteen aan de slag. Maar als ze dan niet uit je tool of site komen, willen ze ook worden geholpen. Ze dan naar een pagina sturen waar ze uitgebreide uitleg krijgen, het kan. Maar het is niet de beste methode.

Het best is om mensen aan de hand te nemen op de plek waar het er toe doet: op je site, in je tool. Het is precies dat wat diensten als Inline Manual en Userlane mogelijk maken. Met de diensten maak je eenvoudig stapsgewijze rondleidingen door je site. Je laat mensen zien en doen wat moet om hun profiel aan te passen, hun eerste bijdrage te leveren, hun account aan te maken en noem maar op … Mooi en handig.

Erwin Blom

The future of self-help support, documentation and onboarding

Make your users understand software instantly. Guide them through software with step-by-step instructions. Create userlanes within minutes and without any coding knowledge.

__________________________________________________________________________________

Elke dag Handpicked ontvangen?
Als je Handpicked de moeite waard vindt – deel deze nieuwsbrief met je vrienden en collega’s. Abonneren kan hier.

FMT Supporter
Met jou steun maak je Fast Moving Targets mogelijk. Meer Supporters betekent o.a. meer gespecialiseerde programma’s die op geen tv-zender te zien zijn! Let’s make this happen!

Fast Moving Targets is community powered media
Draag je wat we doen een warm hart toe, word dan Fast Moving Targets supporter. Voor 10 euro per maand maak jij dan mede de site en de programma’s mogelijk.

 Word nu FMT supporter VOOR 10 EURO