Als bedrijf of organisatie moet je blijven innoveren. Moet je blijven leren. Moet je blijven kijken naar nieuwe kansen en mogelijkheden. En in mijn stellige overtuiging moet je dat zo open mogelijk doen. Omdat je door relaties met externe partijen en deskundigheid van buiten nieuwe inzichten en frisse ideeën opdoet. En omdat je door over je research and development te publiceren een groter publiek aan je innovatie bindt. Het proces is het product.

Ik vind het mooi dat ik een bijdrage mag leveren aan Paradiso Labs, het open innovatie traject van de hoofdstedelijke zaal. Op het blog vind je de activiteiten, de prototypes, de bevindingen van de zoektocht hoe technologie kan helpen bij het nog beter bedienen van het publiek, de artiesten en de medewerkers van Paradiso.

In een serie die een opmaat is naar het Amsterdam Dance Event zet ik belangrijke trends op een rij en wat ze kunnen betekenen voor een club. Maar doe zelf de gedachtenoefening wat ze voor jouw bedrijf of vakgebied kunnen betekenen. De eerste twee artikelen gaan over de blockchain en artificial intelligence. Leest!

#ADE 2017: The potential power of the blockchain

Wat is de blockchain en wat kun je er mee?

Goede reacties op FMT Magazine!

Nog 4 plekken vrij voor launching adverteerders

Leuk, het enthousiasme op basis van onze aankondiging van het FMT Magazine. Het komend seizoen brengen we 8 mooie glossies uit met sterke Top Names verhalen, inspirerende Handpicked bijdragen, en veel meer. Er is plek voor 6 launching adverteerders die zich voor 8 edities a 250 euro aan het blad commiteren. Doe niet mee voor het bereik, we beginnen met bouwen, maar weet wel dat je advertentie midden in een doelgroep van de digitale voorhoede en decision makers belandt. En weet dat je een belangrijke bijdrage levert aan de tot stand koming van een mooi magazine over innovatie. Interesse? Reply op deze mail.

Erwin Blom