Mag ik jullie op de mooie nieuwe app van WeTransfer wijzen? Echt goed werk. WeTransfer is bij iedereen bekend. Razend knap hoe de site om files mee te delen naar 40 miljoen gebruikers is gegroeid. En een super handige dienst, dat is wat het is.

Maar waar WeTransfer tot nu toe een dienst om alleen mee te delen is, wordt het nu ook een tool om mee te verzamelen. In de app kun je eenvoudig collecties maken van files, van links, van videos van pdfs en wat al niet meer. Zie het als een Pinterest van files en links. WeTransfer wordt hiermee meer dan handig in het dagelijks gebruik. Want die verzamelingen kun je natuurlijk ook weer simpel delen.

Ik ben onder de indruk. Voor mij gaat deze app van dagelijkse waarde worden!

Erwin Blom

A new app for a new chapter. – WeTransfer – Medium

WeTransfer’s Plan To Disrupt The Creative Process | Co.Design

WeTransfer on the App Store