Topic: Kunst en cultuur

Hanna Verboom (Cinetree): “Als Netflix een warenhuis is, zijn wij een boetiek”

Hanna Verboom is bij het grote publiek vooral bekend als actrice. Maar ze is sinds kort ook actief als initiatiefneemster van het film curatie platform Cinetree. Een plek waar een wisselende groep bekende filmliefhebbers de films waardoor zij geraakt zijn aan je willen presenteren. In Top Names vertelt Verboom over het hoe en waarom.

Gilles de Smit: “22tracks is een kwaliteits keurmerk geworden”

Het vijf jaar oude 22tracks heeft geen 22 vestigingen, zoals eerder verwacht, en ook zijn de naburige rechten met alle platenmaatschappijen nog niet geregeld. Maar de Amsterdamse online jukebox timmert wel flink aan de weg. Volledig op eigen kracht heeft het bedrijf de rode cijfers achter zich gelaten en breidt langzaam maar zeker uit. Op diverse fronten. Gilles de Smit vertelt. Een nieuwe aflevering van Top Names.

Hoe ziet het theater van de toekomst eruit? Denk mee in de FMT Workforce!

Hoe ziet het theater van de toekomst eruit? Die vraag stelt Odeon De Spiegel Theaters aan de FMT Workforce, de online brainstorm omgeving van Fast Moving Targets. Doe mee, denk mee!

Hoe maak je van een offline publiek een online community? De FMT Workforce adviseert Brava

“Een geweldig initiatief en prachtig resultaat”, laat de Chief Creative Officer van Brava per mail weten. Hij is blij met de input van de FMT Workforce, de online denktank van Fast Moving Targets waar bedrijven tegen betaling vraagstukken en problemen aan voor kunnen leggen. Hoe kan tv-zender Brava een actieve online community realiseren, was de vraag van de Nederlandse televisiezender voor opera, ballet en klassieke muziek. De adviezen van de FMT Workforce op rij!

Drie jaar Top Names: 277 gasten, veel bier en interessante gesprekken

Drie jaar Top Names. dat betekent feest. Tijdens een speciale uitzending vanuit Studio Desmet: Top Names on stage met vijf opvallende gasten uit het verleden. Maurice de Hond, Yme Bosma, Raimo van der Klein, Roos van Vugt en GabyGaby vertellen hoe hen het is vergaan.

Chordify hoopt dit jaar nog met een lerend algorime te komen #Groningenspecial

Afgelopen week was Top Names op bezoek in Groningen. Negen lokale innovatieve bedrijven schoven bij Top Names On Tour vanuit het mooie EMG Faktors. In deze aflevering Dion ten Heggeler van Chordify.

Crypto-geld zoals Bitcoin: ideaal voor subsidies

Met Bitcoin en ander crypto-geld kan veel meer dan met gewone centen. Ronald Mulder geeft een voorbeeld.

FMT Workforce: Zo kan online van toegevoegde waarde zijn voor bezoekers van Paradiso

Een sterke band met de bezoekers is belangrijk. Paradiso wilde daarom inventariseren met welke ideeen of concepten voor online services of diensten de zaal volgens de FMT Workforce nog waardevoller voor het publiek kan zijn. Er werd veel gereageerd. Hierbij de hoofdlijnen!

Crowdyhouse, Peekbee, CloseAlert en Videoprojection presenteren zich!

Topnames deed het één keer helemaal anders. Vier onbekende startups mochten in de nieuwe studio hun verhaal komen doen. Maak kennis met de ideeën en ambities van Crowwdyhouse, Peekbee, CloseAlert en Videoprojection.nl.