In de serie Terugblikken en Vooruitkijken (DOE MEE!) vragen we iedereen mee te doen met een geautomatiseerd audio-interview. Je hoort vragen van Erwin Blom en wordt gevraagd die te beantwoorden. Dankzij Shoudio komt er na zes vragen een gemonteerd gesprek op de site. De vragen gaan over 2011 en 2012, we maken de balans op en kijken naar de toekomst. De site begint gevuld te raken. Bijvoorbeeld met een interview met Ronald van den Hoff van Seats2Meet uit Utrecht.

Van den Hoff is trots dat Seats2Meet de NIMA Award voor meest klantgerichte organisatie van Nederland heeft gewonnen.

Een belangrijke ontwikkeling uit 2011 vindt hij dat de groep Zelfstandige Professionals blijft groeien. Belangrijk omdat zij Nederland uit de crisis kunnen helpen.

Gevestigde orde organisaties verliezen terrein en willen contact met ZP-ers. Ze zijn afhankelijk van solidariteit en proberen die ZP-ers daarom in 2012 in hun traditionele structuren in te sluiten. Doe daar niet aan mee, zegt Van den Hoff.

Seats 2 Meet wil in 2012 wereldwijd uitrollen. Canada, Duitsland en Egypte staan op de planning

Zelf ook meedoen? Het kan! Terugblikken en Vooruitkijken