Begin december 2011 vroegen we jullie mee te doen aan een ‘geautomatiseerd interview’ met Erwin Blom. Welke innovaties en ontwikkelingen zagen jullie en vooral voorspellen jullie op je eigen interesse of vakgebied. Na een wat trage start, het is uiteindelijk best eng dat inspreken, is FMT terugblikken en vooruitkijken 2011 2012 een mooie en diverse collectie insights geworden. Leuk om naar de ontwikkelingen en mooie momenten binnen de verschillende vakgebieden te luisteren; van middelbare school tot muziek en van uitgeverij tot vakantie park.

Dank!

Dank voor jullie bijdrage; Alper Cugun, Peter van Teeseling, Gyurka Jansen, Gerrie Smits, Janneke van Heugten, Menno Urbanus, Sander van der Heide, Henk Kanning, Vincent Evers, Justien Marseille, Fred van der Ende, Vincent Leenders, Ron van der Sterren, Bram Wittendorp, Anna-Mara Giannattasio, Martijn Verver, Maarten Langelo, Ivo Victoria, Ronald van den Hoff, Niels Aalberts, Martin Kloos, Mark Appel, Wil Janssen, Werner Schlosser, Teun Jansen, Gijsbregt Brouwer, Jacqueline Fackeldey, Krijn Schuurman, Stephan Verveen, Natasja Oosterloo, Gaby Zwaan, Sanne Roemen, Mark de Kock, Janpier Brands, Johan Voets, Erwin Blom, Jeroen Verkroost, Meindert Bussink, Frank Meeuwsen, Marco Schaardenburgh, Tom Beek, Elger van de Wel, Jesse Burkunk, Leon Gerrits, Remkus de Vries, Iskander Smit, Bert de Boer, Pip Blom, Aldith Hunkar

Lees de uitgewerkte interviews hier

Of luister alle interviews hier