Dat we bij Fast Moving Targets fan zijn van de deeleconomie, zal je niet ontgaan zijn. Duik hier in onze archieven. Dinsdagavond 18 februari hebben we in Top Names vanaf 21 uur een sharing economy special.

Wat kun je verwachten?

  • Met Molly Turner van AirBnB praten we over het succes van de woningdeeldienst. Nou ja, eigenlijk verhuurdienst van particuliere woningen. En over de hobbels die het bedrijf moet nemen als het over regelgeving gaat.
  • Met Freek Ossel, wethouder van Amsterdam gaat het over de blik van een bestuurder op het fenomeen. En over de regelgeving die AirBnB in Amsterdam legaal maakt waar de dienst op veel plekken onder druk staat.
  • Daan Weddepohl van Peerby, de dienst die delen van spullen in buurten en wijken promoot, komt vertellen hoe het met de groei van zijn dienst staat.
  • Pascal Ontijd van autodeeldienst Snappcar gaat in op de internationale expansie van zijn bedrijf. En hoe een nu al succesvolle crowdfundingactie daarbij gaat helpen.

Dinsdagavond 21 uur via deze site!