Ja, absoluut, bij Fast Moving Targets zijn we fans van SxSW. Omdat het evenement in Austin Texas een must is als het gaat om nieuwe media, tech startups en nieuwe online initiatieven. Omdat knappe koppen en andere leuke mensen uit de hele wereld in de studentenstad neerstrijken om elkaar te inspireren en informeren. En dus zijn we blij dat we Top Names On Stage vanuit Amerika kunnen gaan maken!

Donderdag reizen Erwin Blom en Roeland Stekelenburg met technicus Peter Hazenberg en zijn mobiele studio naar de Verenigde Staten om vrijdag de eerste uitzending te verzorgen. Maar er gebeurt meer vanuit het Dutch Base , dat o.a. door Dutch Fellows van  Michiel Frackers wordt georganiseerd. HIER meer info.

Maar dit gaan we doen!

Vrij 7 tm di 11 maart

20.00 – 20.30 uur Een dagelijkse wrapup en meetup met Alexander Klöpping! Kijk en luister mee hoe de Nederlandse delegatie ervaringen en inzichten deelt!

01.00 – 01.30 uur Top Names On Stage. Erwin Blom en Roeland Stekelenburg praten dagelijks met gasten over hun werk en de lessons learned op SxSW. De ene dag zal het over onderwijs gaan, de volgende over business en weer een andere dag over media.

Tweemaal daags is Fast Moving Targets de plek om even contact te maken met Amerika en even bijgepraat te worden. En wees gerust, de programma’s komen ook online! Want niet iedereen zal om 1 uur ‘s nachts kijken 😉

——–

En voor de mensen die meereizen naar de VS (en dat zijn er veel, te weten ongeveer 300!), we hebben jullie hulp nodig. Met zijn allen kunnen we een mooiere uitzending maken. Want met zijn allen zien we meer en maken we meer mee dan alleen!

Fast Moving Targets werkt samen met Incrowd (download de app voor iPhone of Android!) om dit mogelijk te maken. Met de app van Incrowd kun je met een groep verslag doen van een event. In ons geval hebben we drie kanalen om met zijn allen SxSW te coveren. Highlights daarvan verwerken we in de uitzending. En de thuisblijvers kunnen natuurlijk ook naar de rest kijken.

Wat zijn de kanalen?

SxSWNL Sfeer  / Sfeerfilms en sfeervideo’s. Kort en krachtig. Beelden van SxSW en Austin.

SxSWNL Interviews / Gesprekken met bijzondere of opmerkelijke mensen. Hou ze kort en krachtig. Ga uit van 3 vragen om te beginnen!

SxSWNL Recensies / Geef je mening. Vertel wat je van een sessie vond, waarover ie ging en wat je geleerd hebt. Hou het weer lekker kort en krachtig!

Twee jaar geleden deed Fast Moving Targets het aldus …

Vorig jaar zag het er zo uit …