Te ‘Fast Moving’ om de enorme massa uitgekomen internet video’s bij te houden? Deze vijf mag je in ieder geval volgens WappZapp niet missen deze week: vliegen door de Noord/Zuidlijn, kinderen met Kalasjnikovs en een ijzersterke Timmermans.

Tip 1: Hoe overleef je de moordende IS
IS heeft inmiddels honderden personen vermoord. Onthoofd, doodgeschoten, allemaal in koele bloede. Ali Hussein Kadhim heeft een massa-executie overleefd. Dit is zijn onmogelijke verhaal.

Tip 2: De bucketlist voor Europa
We hoeven niet helemaal naar de andere kant van de wereld om de meest mooie dingen te zien. Ons eigen Europa zit vol pareltjes en prachtige natuur. Geen idee wat je precies op je bucketlist moet zetten? Deze toffe timelapse is een visuele versie. Afvinken maar!

Tip 3: Ik ben de zoon van een terrorist
Zak Ebrahim was zeven jaar oud toen zijn vader mede-dader was van de aanslag op het World Trade Center in 1993. Hij groeide op in een klimaat vol haat en geweld. Toch koos Zak een heel ander pad dan zijn vader. Hij ontwikkelde zijn eigen ideeën en zijn eigen idealen. Een indrukwekkend en ontroerend verhaal.

Meer zien van onze wekelijks top 10? Je bekijkt ze via onze website!

Wist je al dat we meer dan 100 topfilms, concerten, documentaires en ander prijswinnend materiaal hebben toegevoegd aan onze WappZapp Plus collectie? De eerste 14 dagen geniet je gratis van dit aanbod dus wat let je!