Ik heb een kleine droom. Dat we met Fast Moving Members de 1.000 True Fans van Kevin Kelly gaan halen. De duizend mensen die FMT belangrijk genoeg vinden om een tientje per maand voor over te maken. Omdat ze programma’s willen zien die nergens anders geprogrammeerd worden, omdat ze  FMT als gids door de digitale wereld van waarde vinden. Daar zijn we nog lang niet. Maar ik zal niet rusten voordat we dat hebben gehaald! En we maken om die reden het Membership steeds waardevoller. Zoals door de dagelijkse exclusieve Handpicked bijdragen! Word ook lid en krijg kwaliteit in de mailbox! 

Handpicked is een dagelijks bericht in je mailbox. Uit de stortvloed aan inhoud, selecteren wij één artikel, één video of één tool die er voor ons uitspringt. Omdat het iets zegt over de veranderende wereld, omdat er iets van te leren valt, omdat je er iets aan hebt. En we leggen uit wat er zo waardevol aan is. Download HIER een PDF met 13 voorbeelden. Berichten die speciaal voor FMT members geslecteerd en van context voorzien zijn. Alleen dan is curatie van waarde!

Meer FMT Members zorgt ervoor dat we meer mooie inhoud kunnen gaan maken. Daar zorgen jullie voor. Maar je krijgt er dus ook wat voor terug. De dagelijkse Handpicked nieuwsbrief, toegang tot het archief van berichten, gratis e-books en tickets voor mooie evenementen. Sluit je dus aan en word FMT Member! 

Met Handpicked zijn we een maand aan het proefdraaien en de reacties zijn enthousiast:

@puur: “Handpicked maakt het abo echt waard. Kadootje.”

Jochem Koole: “De dagelijkse #FMTHandpickedmailtjes alleen zijn het membership al waard.”

Maarten Sprenger: “Fijne berichten, die handpicked tinies, ik stuur ze automatisch door naar m’n Evernote om ze te kunnen naslaan.”

Kim van Velzen: “Bedankt voor Handpicked. Waardevol en inspirerend.” 

Bert de Boer: “Waardevolle content op een vertrouwde manier.”

Jeroen Verkroost: “Ik vind dit handpicked formaat een aanwinst. Vooral niet meer tekst gaan gebruiken, de combinatie van onderwerpkeuze en lengte maakt dat ik deze mail altijd lees, waar ik veel andere, goeie nieuwsbrieven toch over sla…”

Jan-Henk Bouman: “Dank voor de inspanningen om elke dag een inspiratieboost in mijn inbox te stoppen.” 

Peter van Eijndhoven: “Ik gebruik de informatie om lateraal te denken. Hoe heeft deze informatie invloed op mijn werk en ambities? Wat is de kern van het verhaal en hoe kan ik dat toepassen op andere gebieden.?”

Cees Franke: “Interessant. Ga zo door!”

Frank Meeuwsen: “Het voelt als blogposts via een nieuwsbrief mechanisme. Leuk!”