Tip 1: Multinational van juwelendieven
500 miljoen euro. Honderdvijftig tot in de details uitgestippelde overvallen. Twintig landen. Die cijfers prijken op het CV van de Pink Panthers. De groep juwelendieven, ontstaan in het voormalige Joegoslaviƫ, lijkt na een aantal belangrijke arrestaties nieuwe leden op te leiden om de vitrines leeg te trekken. VICE zocht twee voormalige Pink Panthers op. Volg voor de aankomende delen van de docu het kanaal van VICE.

Tip 2: Dieeet van 40 jointjes per dag
Welkom in Senegal. Een celstraf van twee jaar voor lief nemend rookt Semba uit Fass gemiddeld veertig (!) jointjes per dag. Toen zijn schoonfamilie achter zijn verslaving kwam trapte ze hem uit huis. Nu leeft hij gescheiden van zijn vrouw en kinderen.

Tip 3: De Duitse sekssupermarkten
Naar schatting brengen meer dan anderhalf miljoen Duitse mannen wel eens een bezoek aan een prostituee. Dit zorgt voor een enorme toename in het aantal bordelen dat geopend wordt. Het bezorgt Duitsland de bijnaam ‘Europe’s Bordello’.

Meer zien van onze wekelijks top 10? Je bekijkt ze via onze website.

Wist je al dat we meer dan 100 topfilms, concerten, documentaires en ander prijswinnend materiaal hebben toegevoegd aan onze WappZapp Plus collectie? De eerste 14 dagen geniet je gratis van dit aanbod dus wat let je!