Dinsdagavond 23 september staat Top Names in het teken van de energie. We varen met de zonneboot Drift Away van Top Name Yme Bosma door de Amsterdamse grachten, pratend met bedrijven en ondernemers die actief zijn op het gebied van energie. Het wordt een huzarenstukje, want VideoBrix van Peter Hazenberg gaat er met hulp van techniek van Triple IT voor zorgen dat dit ook livestreamend bij een scherm in de omgeving van je komt! De avond wordt anders dan anders, want we hebben het plan opgevat om twee rondjes te varen en al om 19 uur met de eerste ronde te beginnen en om 20.30 met de volgende ronde. 

Het programma:

19.00 – 20.00

  • Vincent Everts. De trendwatcher was een van de pioniers van het electrisch rijden en heeft zich met TeslaTransformation in dit onderwerp vast gebeten.
  • Joep van Leersum. Werkt bij IBM en is specialist op het gebied van SmartGrids, energiedistributie dus.
  • Emma Olde Bijvank. Verantwoordelijk voor External Relations & Projects bij Waka Waka, de succesvolle verlichting op zonne-energie die middels crowdfunding tot stand kwam.

20:30 – 21.30

  • Norbert Vroege, oprichter van PlugWise. Doen veel van wat vroeger domotica heette en nu omschreven wordt als connected of smart home. Leveren ook “de Nederlandse NEST” Anna aan NLE.
  • Arash Aazami, oprichter van BAS Holding.  “BAS heeft één doel: energiegebruikers onafhankelijk helpen worden van andermans (fossiele) energiebronnen.”
  • Edwin van Kessel, CTO van BeNext, specialist op het gebied van smart homes. Ook was hij betrokken bij De Stroomversnelling, een initiatief om 111.000 huizen energieneutraal te maken.