Te ‘Fast Moving’ om de enorme massa uitgekomen internet video’s bij te houden? Deze drie mag je volgens de mannen van WappZapp in ieder geval niet missen deze week: extreem criminele activiteiten in Louisiana, Schotland zoals je het nog nooit zag en Snapchat verslaat Facebook.

Tip 1: De echte ‘true detective’
Tien jaar geleden werd Ponchatoula, Louisiana getraumatiseerd toen satan aanbidden en het offeren van dieren van een plaatselijke kerk aan het licht kwam. Rust Cohle kan een fictief personage zijn alles klinkt verdacht veel op de gebeurtenissen van het eerste seizoen van de HBO hit True Detective.

Tip 2: Waanzinnige Danny MacAskill gaat viral
Oorspronkelijk bedoeld als promotievideo voor Schotland, is deze mini-film vooral een adembenemend portret van de beroemde Cuillin Ridgeline geworden. Waaghals Danny MacAskill pakt de fiets en zet een aantal adembenemende stunts neer, die al 10 miljoen (!) keer zijn bekeken op YouTube.

Tip 3: Snapchat duwt Facebook van zijn troon
Filmmaker Casey Neistat laat in zijn nieuwste video zien hoe groot de impact van Snapchat is. Social mediaplatformen komen en gaan. Kennen we MySpace nog? De nieuwste ‘stories’ feature van Snapchat kan weleens de gigant Facebook van zijn troon stoten. Casey legt het op zijn unieke manier haarfijn uit.

Meer zien van onze wekelijks top 10? Je bekijkt ze en meer van onze content via onze website.