Gonny van der Zwaag is bekend van iCulture, dé Nederlandse website voor wie op de hoogte wil blijven over nieuws en achtergronden op het gebied van iPhones en andere Apple-producten. Fast Moving Targets is trots dat we haar boek Fit met apps mogen uitbrengen, een boek waarin je leest hoe je met slimme apps en wearables je doelen om fitter of slanker te worden sneller bereikt. Fit met apps verschijnt woensdag 15 oktober. Je kunt bij de boekpresentatie aanwezig zijn. Meld je aan! 

Op de 15e gaan we ook van start met het maandelijkse programma Fit met apps op Fast Moving Targets. Erwin Blom en Gonny van der Zwaag bespreken met gasten actuele ontwikkelingen en apps. In de eerste editie zijn te gast: Thijs van Schadewijk (Touchwonders), maker van de app Elevate en Koen Muilwijk (MeetMijnTijd B.V.), maker van de apps Looptijden.nl, Fietstijden.nl en SchaatsApp. Dus nogmaals: kom langs en meld je aan!

Voor nu, lees meer over Fit met apps en bestel het boek of e-boek alvast!

Dit is het moment om sneller en slimmer fit te worden! In ‘Fit met apps’ lees je hoe jij met slimme apps en wearables je doelen sneller bereikt. Ben je al maandenlang bezig om fitter te worden en schiet het maar niet op? Wil je afvallen, je sportprestaties verbeteren of gezonder leven, maar heb je geen idee of je wel voortgang boekt? Dan is het tijd om het slimmer aan te pakken! Dit boek vertelt je welke apps, wearables en andere tools je helpen om activiteiten meetbaar te maken. Natuurlijk afgestemd op jouw persoonlijke doelstellingen en met een stappenplan, zodat je meteen kunt starten. 

Laat je inspireren door de aanpak van topsporters, ontdek nieuwe manieren om aan je fitheid te werken en jezelf te motiveren. Deze praktische gids legt uit hoe je apps, stappentellers, fitnessarmbanden, activiteitentrackers, hartslagmeters, slimme horloges en allerlei andere hulpmiddelen kunt gebruiken om actiever te leven. Het leven is te kort en je gezondheid is te kostbaar om maar wat aan te rommelen: begin er vandaag mee!

Gonny van der Zwaag (iCulture.nl) maakt je wegwijs in het explosief groeiende aanbod van sport- en gezondheidsapps. Om zelf fit te worden testte ze honderden apps en accessoires. Via dit boek en via de website Fithacking.nl deelt ze nu haar ervaringen.