Thijs Sprangers van Live On Demand was eerder te gast bij Top Names. Toen om te vertellen dat Live On Demand een vorm van crowdfunding was waarbij fans het initiatief konden nemen om hun helden naar Nederland te halen.  Voor de een is dat een muzikant, voor de ander een spreker. Nu schoof hij aan om bij Top Names te praten over Roundtable, het samenwerkingsverband met Fast Moving Targets. Met Roundtable kunnen kijkers  het initiatief nemen tot een exclusieve sessie met hun favoriete Top Name.

Het concept is vrij simpel. Wie een aflevering van Top Names bekijkt en geīnspireerd raakt door een gast, kan via Roundtable naar Live On Demand gaan om een actie te starten voor een bijeenkomst met een select gezelschap met die gast. Als tien mensen hebben aangegeven geld over te hebben voor de gast, gaan we de Top Name benaderen. En volgt er een sessie van twee uur met interactiemogelijkheden. Een gesprek op verzoek. Thijs is zelf een actie gestart voor een Roundtable met Raimo vd Klein. Dus doe mee!