Fast Moving Targets volgt de Nederlandse deeleconomie al geruime tijd op de voet. Toen vorige week tijdens de Sharingweek zich de kans voor deed om in samenwerking met ShareNL een tijdsbeeld te schetsen van deze trend, lieten we die niet lopen. Leonieke Daalder sprak met meer dan 20 vertegenwoordigers van de deeleconomie. Van groot tot klein, van lokaal tot internationaal allemaal kwamen ze langs.Van Uber tot Snappcar en van Thuisafgehaald tot WeHelpen. Mooie verhalen over idealen en hobbels onderweg. We bundelden ze in een playlist voor je!

De complete lijst van namen: ShareNL, ParkFlyRent, DriveMoby, Croqqer, Huizenruil.com, Society 3.0, Snappcar, Zorgvoorelkaar.com, Thuisafgehaald, Durf Te Vragen, Mywheels, BrownCow, BlaBlaCar, WeHelpen, Crowd Expedition, REWEAR, Peerby, Konnektid, FLOOW2 en Uber.