Te ‘Fast Moving’ om de enorme massa uitgekomen internet video’s bij te houden? Deze drie mag je volgens de mannen van WappZapp in ieder geval niet missen deze week: extreem criminele activiteiten in Louisiana, Schotland zoals je het nog nooit zag en Snapchat verslaat Facebook.

Tip 1: Het wonderlijke leven van DJ Martin Garrix
Het Amsterdam Dance Event is officieel begonnen en de hele DJ-elite is present in onze hoofdstad. Zo ook de 18-jarige Martijn Garritsen, oftewel Martin Garrix. Hij vliegt elk weekend een rondje om de wereld om zijn knallende show te geven. Eén van de grootste talenten op DJ-gebied leeft de droom van zo’n beetje elke puber. In The Martin Garrix Show volgen we de jonge knaap in zijn rondje om de wereld. In zijn eigen privéjet. Kijk voor meer shows, documentaires en interviews van de beste DJ’s in onze ADE Special 2014 onder Populaire video’s.

Tip 2: Bizarre hondenmarkt in China
Het is een zeer omstreden onderwerp: het eten van hondenvlees. In Yulin in het zuiden van China kijken maar weinig mensen er van op. Toch is het een schimmige wereld waar het niet duidelijk is hoe het vlees wordt verkregen. VICE gaat op onderzoek uit en ziet met eigen ogen hoe gruwelijk het er soms aan toe gaat.

Tip 3: De wietjes van Kyrgyzstan
Kyrgyzstan, wij hadden er nog nooit van gehoord maar het is toch echt een land. Een land waar vrij weinig is als het gaat om werk, inkomen en enigszins vertier. De lokale bevolking richt zich daarom op het telen van cannabis. Vocativ ging op visite om polshoogte te nemen.

Meer zien van onze wekelijks top 10? Je bekijkt ze en meer van onze content via onze website.