Te ‘Fast Moving’ om de enorme massa uitgekomen internet video’s bij te houden? Deze drie mag je volgens de mannen van WappZapp in ieder geval niet missen deze week: extreem criminele activiteiten in Louisiana, Schotland zoals je het nog nooit zag en Snapchat verslaat Facebook.

Tip 1: Vluchteling filmt dodenreis
Unieke beelden van vijf bootvluchtelingen uit Syrië die hun levensgevaarlijke reis naar Europa filmden met hun telefoon. Drie van hen hebben de overkant gehaald, de andere twee zijn overleden. Voor het eerst zie je de barre tocht van binnenuit: de tocht door de woestijn en de bootreis.

Tip 2: Epische skifilm in de nacht
Meer dan een half jaar is Philips bezig geweest met deze bizarre nachtfilm door de poedersneeuw, waarin professionele stuntskiërs afdalen in op maat gemaakte ledpakken. Een adembenemend schouwspel dat dient als promotie voor Philips Ambilight.

Tip 3: De hel die Ebola heet
Sommige ambulancebroeders zijn reeds besmet geraakt met het ebola virus, andere zijn aangevallen en uitgescholden voor het niet op tijd weghalen van de lichamen. Straten liggen bezaaid met besmette lichamen en er is een ernstig te kort aan middelen om hiermee om te gaan.

Meer zien van onze wekelijks top 10? Je bekijkt ze en meer van onze content via onze website.