Te ‘Fast Moving’ om de enorme massa uitgekomen internetvideo’s bij te houden? Deze drie mag je volgens de mannen van WappZapp in ieder geval niet missen deze week: de koningen van de videoclip, Russell Brand gaat los over Renee Zellweger en gratis geld voor iedereen.

Tip 1: Dit zijn de koningen van de videoclip
OK Go flikt het weer hoor: ze hebben ook bij hun nieuwe nummer een waanzinnige muziekvideo afgeleverd. Het vorige beeldpareltje zat vol optimistische illusies, nu is het een hightech éénwieler die de show steelt. Vijf hele fijne minuten puur vermaak.

Tip 2: Russell Brand gaat los over Renee Zellweger
Ja dat was even schrikken toen we Renee Zellweger vorige week weer op de rode loper zagen. Plastische chirurgie heeft de actrice onherkenbaar gemaakt. Russell Brand is nog meer in shock van de hysterie die in de media is ontstaan. En geeft vurig commentaar zoals alleen hij dat kan.

Tip 3: Gratis geld voor iedereen
“Dit kan het grootste idee van de 21e eeuw worden.” BAM. De eerste woorden van Rutger Bregman slaan in als een bom. Het plan? Iedereen krijgt gratis geld. Waarom? Dat zie je in deze razend populaire TEDx Talk.

Meer zien van onze wekelijks top 10? Je bekijkt ze en meer van onze content via onze website.