Te ‘Fast Moving’ om de enorme massa uitgekomen internetvideo’s bij te houden? Deze drie mag je volgens de mannen van WappZapp in ieder geval niet missen deze week: de afgepeigerde hardlopers van de NY marathon, een eeuwenoud experiment in een nieuw jasje en de mooiste foto’s van de Melkweg.

Tip 1:Hardlopers worden zombies na NY marathon
Het lijkt wel een scène uit een zombiefilm! Na de marathon van New York vertrokken de deelnemers richting metro of taxi’s. Maar soepeltjes lopen zat er niet meer in. En dat begrijpen we best na 42 kilometer de longen uit je lijf rennen.

Tip 2: Wat valt sneller: een bowlingbal of veren?
De 400 jaar oude test van Gallilei wordt aan een hele moderne variant onderworpen. In Cleveland, Ohio staat namelijk ‘s werelds grootste vacuümkamer. Dus wat valt sneller in een vacuüm, de bal of de veren?

Tip 3: De mooiste foto’s van de Melkweg
Hier valt je mond van open. Je ziet de Melkweg zoals je hem nog nooit hebt gezien. Deze fotografen zitten nachtenlang met hun camera naar de sterren te turen. En dat is het allemaal waard. Kijk zelf maar.

Meer zien van onze wekelijks top 10? Je bekijkt ze en meer van onze content via onze website.