Te ‘Fast Moving’ om de enorme massa uitgekomen internetvideo’s bij te houden? Deze drie mag je volgens de mannen van WappZapp in ieder geval niet missen deze week: virtual reality in een muzikaal jasje, het meest geavanceerde cruiseschip ter wereld en vlieg je over levensgevaarlijk Tsjernobyl.

Tip 1: Virtual reality in een muzikaal jasje
Wie had gedacht dat een beetje met je armen zwaaien er zo cool uit kan zien? De bewegingen van slechts een persoon worden volledig getransformeerd in deze virtual reality-video. Hulde voor deze kunstenaars in beeld en geluid!

Tip 2: Vaar mee met het meest geavanceerde cruiseschip ter wereld
Heb je nog wat vakantiedagen over? Pak dan een reisje met het cruiseschip Quantum of the Seas. Wat je op dit supergeavanceerde schip te zien krijgt is werkelijk ongelofelijk. Een robot achter de bar die je drankjes inschenkt, je kunt er slingeren aan trapezes en niet geheel onbelangrijk, altijd en overal WiFi op volle zee. Het schip van de toekomst vaart al over onze oceanen. Hop on!

Tip 3: Groetjes uit Tsjernobyl!
Een sprookjesachtig mooie video. En dat op één van de gevaarlijkste plekken op aarde. Op het eerste gezicht zou je niet zeggen dat deze drone boven Tsjernobyl vliegt. Maar als je het verlaten pretpark ziet, de verroeste speeltoestellen en de ongerepte natuur dan weet je: je vliegt boven een spookstad.

Meer zien van onze wekelijks top 10? Je bekijkt ze en meer van onze content via onze website.