Te ‘Fast Moving’ om de enorme massa uitgekomen internetvideo’s bij te houden? Deze drie mag je volgens de mannen van WappZapp in ieder geval niet missen deze week: briljante Breaking Bad remix, Nachtje vertoeven in een boomhut en drone filmt een prachtig Manhattan aan de Maas.

Tip 1: Rappende Walter White in Breaking Bad remix
Dit is smullen! Matthijs Vlot – inderdaad van Hollandse bodem – is goed op weg viral te gaan. Hij maakte het perfecte liedje door de tune van Breaking Bad te combineren met de teksten van de serie. Het resultaat is fantastisch en herinnert ons hoe vet de serie ook alweer was.

Tip 2: Nachtje vertoeven in een boomhut
Klinkt ideaal toch? In bomen klimmen is niet alleen voor kinderen, dat bewijst deze korte docu over wonen in de natuur. De bewoners hebben het prima voor elkaar en gunnen ons een kijkje in hun bijzondere huizen. Wil jij ook een nachtje vertoeven in de bossen? Op AirBnB kun je tegenwoordig ook boomhutten boeken.

Tip 3: Toffe dronevideo maakt Rotterdammers trots
Wow! Rotterdam mag zich de beste Europese stad van 2015 noemen. Als je dit filmpje ziet, snap je helemaal waarom. En dan weet je ook meteen wat de highlights van Rotjeknor zijn. Prachtige beelden van de haven, de kubuswoningen en natuurlijk de Euromast.

Meer zien van onze wekelijks top 10? Je bekijkt ze en meer van onze content via onze website.