Te ‘Fast Moving’ om de enorme massa uitgekomen internetvideo’s bij te houden? Deze drie mag je volgens de mannen van WappZapp in ieder geval niet missen deze week: ontmoet de robots van Amazon, de krankzinnigste ski-afdaling ooit en Obama die zichzelf afkraakt in een talkshow.

Tip 1: Ontmoet de robots van Amazon
Een van de grootste magazijnen ter wereld is in handen van Amazon. De drukte van de feestdagen staat weer voor de boeg maar de robots die in het magazijn werken zijn onvermoeibaar. In dit fascinerende filmpje zien we ze voorbij zoeven en alle orders klaarmaken. Santa’s little helper.

Tip 2: Krankzinnigste ski-afdaling ooit
Is skiër Cody Townsend dan echt helemaal nergens bang voor? Wat hij nu gaat doen is waarschijnlijk de meest krankzinnige en gevaarlijkste ski-afdaling ooit. Zó steil! Zó hoog! Zó snel!

Tip 3: Obama kraakt zichzelf kraakt af in talkshow
Obama die zichzelf in de satirische show van Stephen Colbert genadeloos afkraakt. Het is de kijkcijferhit op de Amerikaanse tv. “Zoals jullie weten heb ik het niet zo op Obama. Hij is arrogant,” zegt de door de president gespeelde conservatieveling. Geef de beste man een onemanshow!

Meer zien van onze wekelijks top 10? Je bekijkt ze en meer van onze content via onze website.