Te ‘Fast Moving’ om de enorme massa uitgekomen internetvideo’s bij te houden? Deze drie mag je volgens de mannen van WappZapp in ieder geval niet missen deze week: flashback van de festivalzomer in 4K, de KKK is terug van weggeweest en de beste TED Talks van 2014 in 8 minuten.

Tip 1: Flashback van de festivalzomer in 4K
Het festivalseizoen ligt al lang en breed achter ons, maar gelukkig hebben we de beelden nog! Twee vriendinnen besluiten om deze zomer lekker los te gaan op Tomorrowland en wij kunnen meegenieten van de beelden in 4K én natuurlijk de muziek.

Tip 2: De KKK is terug van weggeweest
Wie denkt dat de Ku Klux Klan iets van vroeger is heeft het goed mis. In Amerika probeert de beweging steeds meer sympathisanten aan zich te binden en dat lukt nog aardig ook. VICE News bezocht een groep KKK’ers.

Tip 3: De beste TED Talks van 2014 in 8 minuten
Wie de eer heeft op een TED podium een praatje te houden, moet van goede huize komen. De meest baanbrekende ideeën zijn tijdens TED Talks wereldkundig gemaakt. En dit is in 8 minuten tijd het beste van het beste.

Meer zien van onze wekelijks top 10? Je bekijkt ze en meer van onze content via onze website.