Terug van weggeweest: Top Names! Met een top bezetting. Op dinsdag 6 januari om 21 uur zijn Wim de Bie en Peter Olsthoorn te gast. Kijken dus! En stel je vragen via Twitter met de hashtag #fmt.

Wim de Bie

Iedereen kent Wim de Bie. Van Kooten en De Bie, van het Simplisties Verbond, van legendarische tv-programma’s. Maar Wim de Bie is altijd een media onderzoeker geweest. Heeft nieuwe mogelijkheden onderzocht en uitgeprobeerd. En was er dus vroeg bij met internet. Bijvoorbeeld met Bieslog, het weblog dat zijn naam droeg. Maar ook als Nationale Mental Coach. Onlangs lanceerde hij met zijn partner Kees van Kooten een Van Kooten & De Bie-kanaal op YouTube.

Peter Olsthoorn

Peter Olsthoorn schreef het gratis downloadbare digitale boek 25 jaar internet. Middels maar liefst 50 interviews schetst Peter hij een beeld van de afgelopen 25 jaar. Van pioniers met wortels in de wetenschap tot ondernemers die met e-commerce groot werden tot werknemers van huidige giganten . Olsthoorn komt over zijn bevindingen praten.

Dinsdag 6 januari 21 uur, Fast Moving Targets!