Fast Moving Targets (FMT) doet verslag van het Amerikaanse technologie festival South By South West in Austin Texas. Erwin Blom en Roeland Stekelenburg zijn vijf dagen op pad om trends en ontwikkelingen te signaleren en Nederlandse SxSW-gangers te volgen. In aflevering 1 volgen ze onder meer de Nederlandse mode ontwerpster Pauline van Dongen die een shirt met zonnepanelen presenteert en bezoeken ze Philips dat een platform lanceert waarop mensen de data van hun verschillende trackers (stappentellers, bloeddrukmeters etc) aggregeren en met deskundige inzet kunnen interpreteren.

FMT op SxSW wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor T-Mobile en co-sponsors Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Quby en Permanent Beta.

T-Mobile is erg benieuwd naar je waardering van deze content, beantwoord hier 4 korte vragen over deze samenwerking.

Advertisement