Fast Moving Targets (FMT) doet verslag van het Amerikaanse technologiefestival South By South West in Austin Texas. Erwin Blom en Roeland Stekelenburg zijn vijf dagen op pad om trends en ontwikkelingen te signaleren en Nederlandse SxSW-gangers te volgen. In aflevering 4 schetsen ze de variatie van het evenement. Van een volle zaal met duizenden toehoorders voor Eric Schmidt van Google tot een enkele bezoeker voor Emily White van Dreamfuel. Ook is er aandacht voor sprekers Gonny van der Zwaag van Fit met apps en wearables en Alexander Klöpping van Blendle.

FMT op SxSW wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor T-Mobile en co-ponsors Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie, Quby en Permanent Beta.

T-Mobile is erg benieuwd naar je waardering van deze content, beantwoord hier 4 korte vragen over deze samenwerking.

Advertisement