Roeland Stekelenburg en Erwin Blom komen sinds 2007 op South By South West, het toonaangevende technologie congres in Austin Texas, de plek waar de digitale voorhoede bij elkaar om kennis te delen en trends en ontwikkelingen te signaleren.  Blom en Stekel bezoeken sessies, ze spreken mensen. En doen verslag. 

Een groot Nederlands contingent bezoekt South By South West om inspiratie op te doen. Om te leren, om te netwerken. Maar er is ook een groep die onderdeel uitmaakt van het programma. Bedrijven en organisaties die door SXSW uit duizenden zijn uitverkoren om een lezing te geven, in een panel te zitten, te pitchen, op de beursvloer te staan. Veertien Nederlandse bedrijven en initiatieven hebben daarbij een financieel steuntje in de rug gekregen van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Erwin Blom en Roeland Stekelenburg volgden hen en maakten de volgende reportage.

[Roeland Stekelenburg en Erwin Blom verzorgen na SXSW presentaties om uit te leggen wat de trends en ontwikkelingen van SXSW voor jouw bedrijf of bedrijfstak betekenen en hoe je daar succesvol op inspeelt. Mail info@fastmovingtargets.nl als je ook interesse hebt.]