Een van de leukste elementen van South By South West in Austin, Texas, is de startup accelerator. Na een zware selectie mogen 5 startups in 10 categorieën pitchen voor een deskundige jury. De winnaars per categorie mogen in de Super Accelerator finale opdraven. Erwin Blom en Roeland Stekelenburg legden de pitches van alle finalisten vast en vroegen jurylid Werner Vogels per beginnend bedrijf commentaar te leveren. Iedere werkdag presenteren we je deze week 2 startups en het commentaar van Vogels.

LILY

https://www.getlillyapp.com

San Diego, CA, USA

“Lily helps women discover and buy clothes that make them look & feel their best. It’s first ever perception engine technology understands a women’s emotions, perceptions and aspirations about clothing.”

UNIFYID

https://www.unify.id

San Francisco, CA, USA

“UnifyID revolutionizes authentication by discovering what makes us unique. We’re getting rid of passwords by combining machine learning and sensor data to maximize the user experience while reducing fraud.”