Een van de leukste elementen van South By South West in Austin, Texas, is de startup accelerator. Na een zware selectie mogen 5 startups in 10 categorieën pitchen voor een deskundige jury. De winnaars per categorie mogen in de Super Accelerator finale opdraven. Erwin Blom en Roeland Stekelenburg legden de pitches van alle winnaars vast en vroegen jurylid Werner Vogels per beginnend bedrijf commentaar te leveren. Iedere werkdag presenteren we je deze week 2 startups en het commentaar van Vogels.

SPLT (winnaar Transportation Technologies)

https://www.splt.io

Austin, TX, USA

“SPLT is a transportation platform changing the way people commute worldwide through enterprise carpooling in a closed network and in partnership with Lyft, providing non-emergency medical transportation.”

DEEP 6 AI (winnaar Enterprise And Smart Data Technologies)

https://www.deep6.ai

Pasadena, CA, USA

“Deep 6 AI applies artificial intelligence to medical records to find more patients for clinical trials faster, getting cures to the people who need them more quickly.”