Ik heb jullie eerder op Canva gewezen. Canva is een dienst die het eenvoudig maakt om afbeeldingen voor bijv Twitter, Facebook en Instagram te maken. Je kunt goed uitziende templates makkelijk naar je hand zetten met een eigen tekst en eigen foto. Heel handig.

Maar nu is er ook Crello. Op het eerste gezicht is Crello exact hetzelfde als Canva. Een copycat dus. Dat verdient geen schoonheidsprijs. Maar ja, Crello biedt wel dezelfde kwaliteit en biedt veel meer voor niks. Bij Canva moet je eerder gaan betalen dan bij Crello. Ze beloven binnenkort meer onderscheidende elementen te gaan bieden bij Crello, maar voor nu zijn ze al best goed, vind ik.

Now anyone can handle basic design tasks as easy as 1-2-3. We’re introducing a free graphic design editor that helps create images for social media, print and other web based graphics. Crello is a tool that will be your handy designer and idea generator at the same time. Design your own graphics quickly and most importantly with no hassle, as we prepared 30 pre-set formats and 10,000 free templates for you.

Crello — Free Graphic Design Software. Simple Online Photo Editor

The simplest online image editor. Create your own designs — posts, covers, graphics, and posters using the best software on the web. It’s easy!