The 4-Hour Workweek, The 100 Dollar Startup, het zijn inspirerende boeken. Want het zijn boeken die je beloven dat je ook met weinig tijd of geld een succes kan bouwen. We weten allemaal dat dat verdomde moeilijk is, maar het idee spreekt tot de verbeelding. Dat willen we allemaal!

Chris Guillebeau, de schrijver van The 100 Dollar Startup is met een nieuw project bezig: The Side Hustle School. Dat gaat uit van het idee dat veel mensen een idee of een passie hebben die te gelde te maken valt, maar dat veel mensen niet het risico kunnen of willen nemen om hun baan op te zeggen.

Zijn verhaal: dat hoeft ook helemaal niet. Je kunt ook in beperkte vrije tijd van start gaan en succesvol worden:

  • “When you have more than one source of income, you’re no longer dependent on a single employer. You’ll have much greater opportunity. You’ll learn new skills. Oh, and you’ll also have … more money.”
  • “When you have more than one paycheck arriving every month, you feel better about yourself. You look to the future differently, and you consider a wider set of options as you make decisions.”
  • “It’s also fun. Starting a side hustle is like “playing entrepreneurially” without making a huge commitment. The stakes are low and the potential is high.”

The Side Hustle School podcast
is al aan zijn 247e editie toe. Dagelijks vertelt Guillebeau over inspirerende voorbeelden en geeft hij tips en tricks hoe iedereen daar van kan leren. Leuk om te volgen, goed om te horen.Binnenkort verschijnt het boek Side Hustle; From Idea To Income In 27 Days. Dan kunnen we alle lessen in de praktijk gaan brengen. In een maand weten we dan hoe waardevol dit boek is. Anna-Maria Puur zei in de reacties: waarom doen we niet meer dingen samen? Dat vind ik een goed idee.Is het geen plan om met 27 mensen in 27 dagen als Side Hustle een inkomen proberen te vergaren? Mag niet veel tijd kosten, anders is het geen side hustle. Leuk om te doen en als het niet lukt vragen we geld terug 😉 ! Laat maar weten wie wil!